الثّلاثاء 25 يوليو 2023 10:26 صباحًا - بتوقيت القدس

הנשיא עבאס פוגש היום את ארדואן ואת א-סיסי בסוף החודש

היום, שלישי, אמור הנשיא אבו מאזן לפגוש את נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן בבירה אנקרה, אליה הגיע אתמול לביקור רשמי בן שלושה ימים.


היועץ הדיפלומטי של הנשיא מג'די אל-ח'לידי אמר: "שיחות חשובות יתקיימו בין הנשיא למקבילו הטורקי בארמון הנשיאות, ולאחריה מסיבת עיתונאים שתסקור את תוצאות הפגישה".


אל-ח'לידי הסביר כי שיחות אלו ידונו בחיזוק היחסים הבילטרליים בין שתי המדינות, בהתפתחויות האחרונות של הסוגיה הפלסטינית בזירה הבינלאומית, וכן בחשיבות התמיכה בעמנו, מתן הגנה וגיוס תמיכה בינלאומית לפלסטין, מתוך ציפייה שיהיה תפקיד קרוב לטורקיה בפרט, בנוסף לדיון בנושאים אזוריים ובינלאומיים בעלי אינטרס משותף.


בעוד שאל-ח'לידי חשף בפגישה בסוף החודש שהנשיא מחמוד עבאס ייפגש עם מקבילו המצרי, עבד אל-פתאח א-סיסי.


היועץ הדיפלומטי של הנשיא הדגיש את חשיבות היחסים בין פלסטינים לטורקיה ברמה הממשלתית ובמגזר הפרטי, אשר עדים לפעילות מתמדת, במיוחד בכל הקשור לאזור התעשייה בג'נין, ואת החשיבות של האצת העבודה כדי שאזור זה יהפוך ליובל כלכלי חשוב לג'נין ולצפון הגדה המערבית.

دلالات

شارك برأيك

הנשיא עבאס פוגש היום את ארדואן ואת א-סיסי בסוף החודש

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.