الإثنين 21 أكتوبر 2024 11:27 صباحًا - بتوقيت القدس

18 הרוגים בהפצצת כיבוש על רפיח וג'בליה

18 אזרחים נרצחו ואחרים נפצעו, היום, יום שני, בהפצצת כיבוש שפקדה את מרכז וצפונה של העיר רפיח, קבוצת אזרחים ובית ספר ששיכן עקורים בג'בליה.

מקורות מקומיים דיווחו כי ארטילריה של הכיבוש הפגיזה את אזורי אל-שבורה, ח'רבת אל-עדס ואוראיבה במרכז ובצפון העיר רפיח, מה שהוביל למותם של חמישה אזרחים ולפציעתם של אחרים.

היא הוסיפה כי מזל"ט כיבוש הפציץ אוהל שבו שוכנים עקורים ממערב לעיר חאן יונס, מה שהוביל למותם ולפציעתם של מספר אזרחים.

ארטילריה של הכיבוש הפציצה את סביבת בית הספר "קריזיזם" של אונר"א, המאכלס עקורים, בסביבת בריכת אבו ראשיד במחנה ג'בליה, ביציאה מבית הספר, מה שהוביל למותם של 7 אזרחים ולפציעתם של עשרות.

עדי ראייה ציינו כי הפצצה כוונה לקבוצת אזרחים בזמן שהם מילאו מים בג'בליה אל-בלד, מה שהוביל למותם של שישה אזרחים ולפציעתם של אחרים.

מטוסי הכיבוש תקפו את אדמת אל-שאנטי, ממערב לאזור אל-צפתאווי, ואת אזור שכונת שייח' רדואן, מצפון לעיר עזה.

כוחות הכיבוש המשיכו בתוקפנותם נגד רצועת עזה, ביבשה, בים ובאוויר, מאז 7 באוקטובר 2023, והביאו למות קדושים של 42,603 אזרחים ולפציעתם של 99,795 אחרים, רובם ילדים ונשים. אגרה אינסופית, שכן אלפי נעדרים נותרו מתחת להריסות.

دلالات

شارك برأيك

18 הרוגים בהפצצת כיבוש על רפיח וג'בליה

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.