Sat 24 Aug 2024 8:54 pm - Jerusalem Time

3 חיילים נהרגו בקרבות במרכז רצועת עזה

במוצאי שבת הודה צבא הכיבוש הישראלי בהריגת 3 חיילים בשורותיו בקרבות במרכז רצועת עזה.


צבא הכיבוש דיווח כי בתקרית שאירעה ביום שישי בבוקר נפצעו מספר חיילים ממטען חבלה שהוטמן מחוץ לבניין שחיפשו בשכונת אל-זיתון בעיר עזה.


הוא הודה כי שלושה חיילים, בהם שניים, נהרגו במארב בשכונת אל-זייתון, וכי ארבעה נוספים נפצעו באורח קשה ושלושה באורח בינוני.


עוד הודיע צבא ישראל כי חייל נוסף נהרג ביום שישי בהתנגשות נפרדת באזור סמוך.


גדודי אל-קסאם, הזרוע הצבאית של תנועת ההתנגדות האסלאמית חמאס, הודיעו כי ארבו לכוח צבא כיבוש בתוך מנהרה מזרחית לעיר דיר אל-בלח במרכז רצועת עזה.


גדודי אל-קסאם מסרו בערוץ הטלגרם שלהם כי חבריה הצליחו לפתות כוח מיחידת ההנדסה של צבא הכיבוש לאחת המנהרות הממולכדות בעבר באזור האתרים הצבאיים ממזרח לעיר דיר. אל-בלח במרכז רצועת עזה.


אל-קסאם הוסיף כי ברגע שהכוח הגיע לתוך המנהרה היא פוצצה והם נהרגו ונפצעו.


אל-קסאם הודיעה גם כי חבריה מעורבים בעימותים עזים עם כוחות צבא הכיבוש החודרים לאזור אל-ג'עפראווי, מזרחית לעיר דיר אל-בלח במרכז רצועת עזה, וגרמו למוות ופציעות בשורותיהם ולמסוקים. נוחתים כדי לפנות אותם.

Tags

Share your opinion

3 חיילים נהרגו בקרבות במרכז רצועת עזה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.