Sat 13 Apr 2024 10:51 pm - Jerusalem Time

התקפות מתנחלים בגדה המערבית ובירושלים

בערב שבת תקפו מתנחלים אזרחים ורכושם באזורים שונים בגדה המערבית ובירושלים.


שיכון אזרחים בעין אל-חילווה בצפון בקעת הירדן.


בצפון בקעת הירדן תקפו מתנחלים את בתיהם של אזרחים בעין אל-חילווה, ולפי מקורות מקומיים, המתנחלים הציתו את בתיהם של האזרחים פתחי ואחותו פאטימה עליאן דראג'מה, בעין אל-חילווה, מה שהוביל ל שריפת כל תכולתם.


המקורות הוסיפו כי המתנחלים גנבו עשרות ראשי בקר.


יותר מחמישים מתנחלים התאספו בצומת עין אל-חילווה בצפון בקעת הירדן, ותקפו את בתיהם של אזרחים באזור.


בבית לחם הסתערו מתנחלים על חאלת אל-בלוטה, ליד גוש ההתנחלויות "גוש עציון", שהוקם על אדמות אזרחים מדרום לעיר.


כמו כן, תקף מספר מתנחלים שתקפו באמצעות אבנים רכבים של אזרחים, בסמוך לצומת "אל-תניב", ממערב לעיר שכם, ובמחסום הצבאי עוורתא מדרום.


בירושלים תקפו מתנחלים, מוגנים על ידי כוחות הכיבוש הישראלי, כלי רכב של אזרחים סמוך לכפר ג'בע, צפונית מזרחית לעיר.


לפי מקורות מקומיים, מתנחלים חמושים תקפו רכבים של אזרחים בכביש שבין הכפר ג'בה לעיירה חיזמה, מבלי שדווח על פציעות או נזק לכלי הרכב.




Tags

Share your opinion

התקפות מתנחלים בגדה המערבית ובירושלים

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.