Sat 09 Dec 2023 10:02 am - Jerusalem Time

כוחות הכיבוש עוצרים 15 אזרחים בגדה המערבית

מאתמול בערב ועד עלות השחר, עצרו כוחות הכיבוש הישראלי לפחות 15 אזרחים, והמעצרים חולקו בין נפות ג'נין, חברון, שכם, רמאללה ויריחו.


במהלך מסע המעצר הוציאו כוחות הכיבוש להורג את הצעיר, שרי יוסף אמר (בן 25), מדורה/חברון, לאחר שירה בו ועצרו אותו ואת אחיו, אך לפני זמן קצר נקבע מותו.


מסע המעצרים לווה בפשיטות נרחבות, הטרדות, מכות קשות ואיומים על עצורים ובני משפחותיהם, בנוסף לחבלה והרס נרחבים של בתי אזרחים והחרמת כלי רכב.


כך, מספר המעצרים הכולל לאחר ה-7 באוקטובר עלה לכ-(3,700) מקרים, ובסך הכל נכללים אלה שנעצרו מבתים, דרך מחסומים צבאיים, אלה שנאלצו להסגיר את עצמם בלחץ, ואלה שהוחזקו כבני ערובה.


ראוי לציין כי הכיבוש ממשיך במסעות המעצרים השיטתיים שלו, כאחת מהמדיניות המבוססת הבולטת, שהסלימה משמעותית לאחר השביעי באוקטובר, לא רק מבחינת רמת מספר העצורים, אלא גם מבחינת הרמה. של פשעים שביצע כוחות הכיבוש נגד העצורים ובני משפחותיהם, בנוסף לפשע של הוצאות להורג בשטח. מתמשך.

Tags

Share your opinion

כוחות הכיבוש עוצרים 15 אזרחים בגדה המערבית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.