الجمعة 30 يونيو 2023 9:46 صباحًا - بتوقيت القدس

הארץ: הרשות מסרבת לנקוט באמצעים לסיוע לישראל בג'נין ובשכם

העיתון העברי "הארץ" מסר, ביום שישי, כי הרשות הפלסטינית סירבה עד כה לנקוט באמצעים כלשהם שמטרתם לסייע לישראל בג'נין ובשכם.


לפי העיתון, אישים המקורבים לנשיא הפלסטיני אבו מאזן, ששוחחו לאחרונה עם גורמים ישראלים, אמרו כי עבאס אינו מתכוון לנקוט כל פעולה כדי לסייע לישראל בג'נין ובשכם.


לטענת העיתון, מבחינת הנהגת הרשות הפלסטינית, אין לו סיבה לסייע לישראל לאור התנהגות ממשלתה, המסרבת לנהל כל משא ומתן מדיני, פועלת לקבור את רעיון פתרון שתי מדינות, ומאיץ את מאמצי ההתנחלויות.


העיתון העברי מתייחס לתרחיש של אפשרות שימוש במל"טים עמוסים בחומרי נפץ, כפי שקורה מעברו השני של הקו הירוק, שהוא האירוע שהתרחש בג'לג'וליה, לאחר שימוש במטוס בניסיון חיסול פלילי.


העיתון ציין כי כבישי ההתנחלויות בגדה נחשבים עדיין לחולשה ולפרצה ביטחונית קטלנית, ותנועת מתנחלים בהם נמצאת בסיכון להמשך פיגועי ירי, במיוחד לאחר רדת החשיכה.

دلالات

شارك برأيك

הארץ: הרשות מסרבת לנקוט באמצעים לסיוע לישראל בג'נין ובשכם

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.