الجمعة 28 مارس 2025 3:02 مساءً - بتوقيت القدس

אלפי מתפללים מקיימים תפילות יום שישי במסגד איברהימי למרות צעדי הכיבוש.

אלפי מתפללים נהרו למסגד איברהימי בחברון כדי לקיים את תפילת יום השישי האחרונה של חודש הרמדאן, למרות הצעדים הנוקשים שהטילו כוחות הכיבוש הישראליים, שמנעו את מסירת המתחם כולו לידי הווקף האיסלאמי.


מנהל מסגד איברהימי, מואטז אבו סנינה, אישר כי כוחות הכיבוש המשיכו למנוע את המסירה המוחלטת של המסגד לוואקף האיסלאמי, תוך פגיעה בוטה בחופש הפולחן ובזכותם של המוסלמים לקיים את הטקסים הדתיים שלהם.


הוא הוסיף כי צעדים אלו הם חלק מניסיונות הכיבוש לרוקן את המקדש מתושביו ועובדיו, וקורא לאנשינו ולמשפחות העיר חברון להעצים את נוכחותם ונוכחותם בקודש, ולבנותו מחדש בכל עת.

למרות הצעדים הללו, המתפללים התעקשו לקיים את תפילתם בקודש הקודש, ואישרו את דבקותם בזכות הלגיטימית שלהם לגשת אליו ולמלא את חובותיהם הדתיות שם, ללא קשר לאתגרים ולמכשולים.

دلالات

شارك برأيك

אלפי מתפללים מקיימים תפילות יום שישי במסגד איברהימי למרות צעדי הכיבוש.

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.