السّبت 23 نوفمبر 2024 4:05 مساءً - بتوقيت القدس

הכיבוש ממשיך להסתער על דרום טול כרם

כוחות הכיבוש הישראלים המשיכו בהסתערותם על הכפר כפר אבוש, דרומית לטול כרם, אותה החלו עם עלות השחר בשבת.


לפי מקורות מקומיים, כוחות הכיבוש שלחו תגבורת צבאית נוספת לכפר, והפעילו סיורים רגליים ברחובותיו הראשיים והצדדיים ובין שדות ואדמות חקלאיות, על רקע חיפושים וסירוק נרחבים באזור.


המקורות הוסיפו כי כוחות הכיבוש הסתערו על עשרות בתים של אזרחים, ערכו בהם חיפוש, הכניסו את תושביהם לחקירת שטח והסבו מספר מהם לצריפים צבאיים פרטיים רבי קומות.


בינתיים הסתערו רכבי כיבוש על הכפר כפר זיבד, וביצעו פעולות סירוק ברחובותיו ובאדמותיו החקלאיות, בעוד סיורים צבאיים נפרסו לאורך הרחוב הראשי של שבעת הכפרים של כפר זיבד, מדרום לטול כרם, שקדמה לה הסתערות על הכפר זיבד. הכפרים קור וכפר סור עם עלות השחר היום.


כוחות הכיבוש עצרו גם את הנער עומר עלי טאקי (בן 16) ואת האזרח נידאל אל-אבושי לאחר שהסתערו על בתיהם בכפר אבוש.

دلالات

شارك برأيك

הכיבוש ממשיך להסתער על דרום טול כרם

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.