Sat 21 Oct 2023 4:01 pm - Jerusalem Time

חמאס קורא לנאספים בפסגת קהיר להפסיק את התוקפנות הישראלית

גדודי אל-קסאם קראו לתנועת חמאס שהתכנסה בפסגת השלום בקהיר להפסיק את התוקפנות הישראלית ברצועת עזה ולפתוח את כל המעברים לצמיתות.


היא אמרה בהצהרה היום, שבת, כי המשך ההפצצה הישראלית על עזה במקביל לפסגת קהיר המתקיימת כעת, בנוכחות מנהיגים, מפקדים ופקידים ממדינות שונות בעולם, "מעמיד את הנאספים בפסגה זו לפני אחריותם הפוליטית, ההומניטרית והמוסרית לעצור את התוקפנות הציונית נגד רצועת עזה ולפתוח את כל המעברים בצורה נאותה". קבוע ומתמשך, והתחלה מיידית של כניסת כל חומרי הסיוע, הסעד והרפואה".



פעילותה של פסגת "קהיר שלום 2023", לה קראה מצרים, החלה היום לדון בהתפתחויות בנושא הפלסטיני, להגיע לקונצנזוס לצמצום ההסלמה והפסקת האש ברצועת עזה ולהדגיש את חשיבות הסיוע ההומניטרי בחציית הרצועה. ולדחוף להפעלת תהליך השלום במזרח התיכון.

Tags

Share your opinion

חמאס קורא לנאספים בפסגת קהיר להפסיק את התוקפנות הישראלית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.