Wed 11 Oct 2023 1:59 pm - Jerusalem Time

ישראל מחלקת 27,000 כלי נשק לתושבי "עוטף עזה"

שר הביטחון הקיצוני איתמר בן גביר הודיע ביום רביעי כי הממשלה חילקה 27,000 כלי נשק לתושבי אזורי ישראל הסמוכים לרצועת עזה.


בן גביר אמר: "נפעל לשינוי החוקים, כדי שאזרחי ישראל יוכלו לשאת נשק. חילקנו 27,000 כלי נשק לתושבי העיירות שנמצאות סביב רצועת עזה".


הוא הוסיף: "עצרנו ופתרנו כל מיני מכשולים, ואנחנו גם משנים את התקנים - עכשיו בטיוטה הסופית - ונעביר אותם לכנסת, כדי לאפשר ליותר אזרחים לשאת נשק".


השר המשיך: "המלחמה הזו מוכיחה עד כמה צריך לחמוש אזרחים ויחידות מילואים, וזה כמובן הולך יד ביד עם חיזוק כוחם של אנשי המשטרה".


מוקדם יותר אמר בן גביר בפוסט ברשתות החברתיות כי ישראל תתחיל לחלק אלפי רובים לצוותים של מתנדבים בעיירות גבול ובקהילות .


Tags

Share your opinion

ישראל מחלקת 27,000 כלי נשק לתושבי "עוטף עזה"

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.