Mon 31 Jul 2023 8:18 pm - Jerusalem Time

מקור רשמי מכחיש את הקשר בין ביקורו של האלוף פרג' לבין אירועי עין אל-חילווה.

מקור פלסטיני רשמי הכחיש, ביום שני בערב, את מה שהופץ בשעות האחרונות על ביקורו של ראש שירות המודיעין הכללי, האלוף מג'ד פרג', בלבנון, והקשר שלו לאירועים המצערים המתרחשים בעין אל- מחנה חילווה, שהחל בחיסול הלוחם הפלסטיני אבו אשרף אל-ארמושי .


והמקור ציין שמה שדיווחו כלי התקשורת הלבנוניים על ביקורו של האלוף פרג' הם רק חדשות וניתוחים מומצאים שאין להם שום קשר לאמת ואינם לוקחים בחשבון את כללי המקצועיות והאובייקטיביות בעבודה העיתונאית, ושזה צודק. ניסיון לערב את המחנות הפלסטינים בחישובים מדיניים פנימיים, ומטרתו ליצור הבדלים בין הפלסטינים להטיל צל על הזמנתו של הנשיא אבו מאזן למזכירים הכלליים של הכוחות הפוליטיים להיפגש במצרים.


המקור אישר כי ביקורו של האלוף פרג' התקיים בהזמנה נדיבה של מערכת הביטחון הלבנונית הרשמית במסגרת יחסים בילטרליים בונים וקבועים בין שתי המדינות והעמים לשרת את האינטרסים של שני העמים והמדינות האחים.


המקור גינה בחריפות את העובדה שהתקשורת המציאה והפיצה את הידיעה הזו בדרך זו וניסתה להגן על טרוריסטים ולנסות להצדיק את שיטותיהם על ידי חלק, וקרא לנחיצות לאמץ כללי דיוק ואובייקטיביות ולשמור על כללי האתיקה המקצועית כאשר דיווח חדשות.

Tags

Share your opinion

מקור רשמי מכחיש את הקשר בין ביקורו של האלוף פרג' לבין אירועי עין אל-חילווה.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.