Tue 20 Jun 2023 1:41 pm - Jerusalem Time

המונים מתאבלים על גופתו של השהיד אל-ג'אס בג'נין

המוני פלסטינים אבלו היום, שלישי, על גופתו של השהיד אמג'ד עארף אל-ג'אס (בן 48), שנכנע אתמול מפצעי הקליע שלו מהכיבוש הישראלי במהלך תוקפנותו על העיר ג'נין ומחנהה.


מסע הלוויה יצא מבית החולים רפידיה בשכם למחנה ג'נין, בצעדה ששוטטה ברחובות המחנה, במהלכה קראו המשתתפים קריאות בגנות הכיבוש, מדיניותו  ותוקפנותו המתמשכת נגד עמנו, בעיקר בג'נין ובמחנה, הכפרים והעיירות שלה.


מסע הלוויה יצא לכיוון בית משפחתו של השהיד במחנה, שם נתנו משפחתו ויקיריו מבט אחרון לפרידה בגופו הטהור, ולאחר מכן הועבר למסגד הגדול, שם נערכה בו תפילת הלוויה לפני כן. הוא נקבר בבית הקברות של הקדושים.


ראוי לציין כי גם בנו של השהיד אמג'ד ג'אס, "ואסים ג'אס", נורה למוות על ידי הכיבוש, ב-25 בינואר השנה, לאחר טבח שבוצע על ידי כוחות הכיבוש בג'נין, שבעקבותיו 9 אזרחים נהרגו כקדושים.

Tags

Share your opinion

המונים מתאבלים על גופתו של השהיד אל-ג'אס בג'נין

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.