Sun 21 May 2023 9:21 am - Jerusalem Time

הבנק הערבי מחדש את תמיכתו באגודה לשיקום וטיפול בעיוורים

הבנק הערבי הודיע לאחרונה על חידוש תמיכתו באגודה לשיקום וטיפול בעיוורים, בהתאם למטרותיו להעניק תמיכה לקבוצות הפחות מוצלחות בחברה ולהעניק להן סיוע למענה לצרכיהן הבסיסיים בחינוך ובחינוך. לחיות בכבוד.


תמיכה זו באה במסגרת תוכנית האחריות החברתית של הבנק הערבי "ביחד" ורצונה המתמשך לתמוך במרכזים ויוזמות שמטרתן השגת סולידריות חברתית ופיתוח בר קיימא.


התמיכה כללה מתן צרכים חיוניים לסטודנטים עיוורים, כולל אספקת חמש מדפסות פרקינס לסטודנטים חדשים, וניירות הדפסה מיוחדים העונים על צרכיהם למשך שנה. התמיכה כללה גם רכישת בגדי עיד לכל 60 התלמידים העיוורים באגודה.


בנוסף לארגון איפטר רמדאן בהשתתפות מתנדבים מעובדי הבנק, משפחות סטודנטים וחברי דירקטוריון העמותה במסגרת פעילות הבנק ברמדאן.


בהתייחסות ליוזמה זו, ציין ג'מאל חוראני, מנהל מרחב פלסטין, כי הבנק הערבי מייחס חשיבות רבה לתמיכה בקבוצות חברה בעלות צרכים מיוחדים ותורם לספק את צרכיהן הבסיסיים המאפשרים להן להשיג את זכויותיהן הבסיסיות ביותר בחיים, במיוחד. בחינוך ובטיפול, על מנת להעצים את ערכי החמלה והלכידות הקהילתית בדגש על הזכות לשילובם בקהילה המקומית.


בתורה, הודתה נשיאת העמותה, לטיפה אל-נפה, לבנק הערבי על תמיכתו המתמשכת בעיוורים, ושיבחה את תרומתו הנכבדת בתמיכה בעמותה גם בשנים קודמות.


ראוי להזכיר כי הבנק הערבי מעניק תמיכה זו לאגודה לשיקום וטיפול בעיוורים במסגרת תכנית האחריות החברתית שלה (יחד), שהיא תכנית רב-גונית המבוססת על תרומה לפיתוח היבטים שונים. של החברה באמצעות יוזמות ופעילויות שונות התורמות לשירות מספר מגזרים, כלומר בריאות, מאבק בעוני והגנה על הסביבה, חינוך ותמיכה ליתומים.

Tags

Share your opinion

הבנק הערבי מחדש את תמיכתו באגודה לשיקום וטיפול בעיוורים

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.