Sun 09 Apr 2023 10:57 am - Jerusalem Time

ארגון האם של מפלגת Bharatiya Janata מתחייב במאמצים להעצים את העניים בהודו

ארגון המתנדבים הלאומי ( RSS ) של הודו התחייב למאמצים להקנות מיומנויות טכניות למובטלים ברחבי המדינה באמצעות ארגונים לא ממשלתיים קשורים, מה שהופך אותם לעצמאים ועצמאיים.


ארגון המתנדבים הלאומי, שמפלגת השלטון בהודו בהראטיה ג'נאטה היא הגוף הפוליטי העיקרי, התחייב במהלך אירוע בן שלושה ימים שהסתיים בשבת בג'איפור, בירת מדינת רג'סטאן שבמערב המדינה.


כ-3,500 נציגים מכמעט 800 ארגונים לא ממשלתיים השתתפו באירוע האדיר.


אחת המטרות העיקריות היא להעצים נשים ולחלץ אנשים מעוני קיצוני, מה שהופך אותם לחלק מהזרם המרכזי של החברה, אמר בכיר בארגון המתנדבים הלאומי סורש ג'ושי.


בנאום ההשבעה שלו, נשיא המתנדבים הלאומיים, מוהן בהגוואט, הצהיר כי הצורך הדחוף כיום הוא להשיג שוויון והרמוניה בין כל חלקי החברה ההודית.


"המטרה שלנו היא להעצים את העניים כך שהם עצמם יתחילו לתרום לחברה. הרעיונות של שירות חברתי וקידום חברתי נוכחים בתרבות שלנו עוד מימי קדם", הוסיף.

Tags

Share your opinion

ארגון האם של מפלגת Bharatiya Janata מתחייב במאמצים להעצים את העניים בהודו

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.