Mon 27 Mar 2023 1:52 pm - Jerusalem Time

שתייה בפתח ישיבת הממשלה: "עשינו כל מה שצריך כלפי המורים ודרישותיהם".

היום, שני, אמר ראש הממשלה מוחמד שתייה כי הקבינט עשה את כל הנדרש כלפי המורים ודרישותיהם, והביע את תקוותו שהמורים יעמדו בתפקידם ויחזרו לבתי הספר שלהם.


בפתח ישיבת הממשלה השבועית, אישר שתייה כי ממשלתו תעמוד באחריותה להבטחת הזכות לחינוך עבור בנינו ובנותינו, בכל הנהלים והאמצעים הנדרשים בהתאם לנדרש מהאינטרס הלאומי העליון. של העם הפלסטיני והתלמידים שלנו, כפי שהוא אמר.


בהקשר אחר הדגיש ראש הממשלה את הצורך להפסיק את התקפות הכיבוש ומתנחליו על מסגד אל-אקצא, וקרא לנותני החסות להסכמים לחייב את ישראל להפסיק את התקפותיה על העם הפלסטיני.


הוא ציין כי הקבינט ידון בנושאים חינוכיים, ביטחוניים ופוליטיים, פרויקטי תשתית, חוקים ותקנות הקשורים לרישוי תחנות דלק חדשות, טעויות רפואיות ומדדי מסחר אלקטרוני.

Tags

Share your opinion

שתייה בפתח ישיבת הממשלה: "עשינו כל מה שצריך כלפי המורים ודרישותיהם".

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.