Sat 05 Jul 2025 4:16 pm - Jerusalem Time

שהידים ופצועים כתוצאה מ-6 פשיטות שערכו כוחות הכיבוש על דרום לבנון ביום שבת.

מטוסי הכיבוש הישראליים ביצעו ביום שבת ארבע תקיפות אוויריות נגד אזורים שונים בדרום לבנון, כולל הערים שבעא, בינת ג'ביל, סאף אל-הווא ושקרה, וגרמו למספר הרוגים ופצועים.

על פי מקורות מקומיים, מספר התקיפות האוויריות עד כה הגיע לשש, המחולקות על פני ארבעה מוקדים. בעיירה סף אל-הווא שבבינת ג'ביל, רחפן ישראלי כיוון למכונית אזרחית, הרג אזרח אחד ופצע שניים נוספים.

בעיירה שבעא, דווח על אזרח שנפצע כתוצאה מתקיפת אוויר ישירה, בעוד שני פצועים תועדו גם בעיירה שקרה, ואדם אחד נפצע בעיירה בינת ג'בייל, כך על פי מרכז החירום לבריאות הציבור של משרד הבריאות הלבנוני.

פשיטות אלה מגיעות על רקע הסלמה מתמשכת בדרום לבנון בחודשים האחרונים, על רקע אזהרות מפני הידרדרות במצב ההומניטרי והביטחוני בכפרי הגבול.



Tags

Share your opinion

שהידים ופצועים כתוצאה מ-6 פשיטות שערכו כוחות הכיבוש על דרום לבנון ביום שבת.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.