Fri 30 May 2025 2:46 pm - Jerusalem Time

הכיבוש מאריך את מעצרה של צנעא דקה, אשתו של השהיד וליד דקה, עד יום שלישי.

בית משפט השלום בחיפה האריך ביום שישי את מעצרה של הפעילה סנאא סלמה דקה, אשתו של האסיר המעונה וליד דקה, לאחר מעצרה ביום חמישי.

לפני מתן פסק הדין, החלה ישיבת בית המשפט בהשתתפות תומכים, פעילים וקרובי משפחה, שרבים מהם המתינו מחוץ לאולם בית המשפט עוד לפני תחילת ההליכים.

האקטיביסטית סנאא הופיעה באולם בית המשפט ושאלה במהירות על בתה, מילאד, ואמרה: "האם היא בכתה? האם היא שאלה עליי?" משפחתה הרגיעה אותה שהכל בסדר.

משטרת ישראל עצרה את סלמה בערב חמישי בזמן שהיא ובתה, מילאד וליד דקה, שהו בירושלים. המשטרה הודיעה כי מעצרה של סלמה בוצע לבקשת המפקח הכללי של הסוכנות, בעקבות דרישה של שר הביטחון הלאומי הקיצוני של ישראל, איתמר בן גביר, לגרש אותה.

משטרת ישראל מסרה בהצהרה ביום חמישי כי עצרה את סלמה לאחר שזיהתה את מיקומה בירושלים, בטענה כי "פרסמה פוסטים של הסתה נגד מדינת ישראל וחייליה". המעצרים בוצעו בתגובה לבקשה של משרד התובע הציבורי השבוע לחקור את מעשיה. המשטרה הוסיפה כי, בהתבסס על התפתחויות החקירה, היא תבקש מבית המשפט להאריך את מעצרה.

Tags

Share your opinion

הכיבוש מאריך את מעצרה של צנעא דקה, אשתו של השהיד וליד דקה, עד יום שלישי.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.