Tue 27 May 2025 10:20 pm - Jerusalem Time

נתניהו הודה ב"איבוד שליטה" במהלך חלוקת הסיוע בעזה

ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, הודה ביום שלישי כי היה "אובדן שליטה זמני" במהלך חלוקת הסיוע ברצועת עזה, לאחר שהמוני פלסטינים מיהרו לעבר מרכז סיוע שהוקם לאחרונה כחלק מתוכנית אמריקאית, כך דיווחה סוכנות הידיעות הצרפתית.

נתניהו אמר בנאום: "פיתחנו תוכנית עם חברינו האמריקאים לאתרי חלוקה מבוקרים, שבהם חברה אמריקאית תחלק מזון למשפחות פלסטיניות... היה אובדן שליטה זמני. החזרנו את השליטה."

הצהרות אלה הגיעו לאחר התפשטות סרטונים ותמונות המציגים אלפי פלסטינים נאבקים בסיוע, סצנות שתוארו על ידי דובר מזכ"ל האו"ם כ"כואבות".


למרות שהודה בכאוס, גורם צבאי בכיר בישראל אישר לסוכנות הידיעות AFP כי "חלוקת הסיוע היום על ידי סוכנויות אמריקאיות הייתה מוצלחת", דבר המצביע על כך שהמבצע נמשך למרות האירועים שפגעו בו.

Tags

Share your opinion

נתניהו הודה ב"איבוד שליטה" במהלך חלוקת הסיוע בעזה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.