Fri 09 May 2025 9:04 am - Jerusalem Time

כוחות הכיבוש פוצעים אזרח ועוצרים אחרים בגדה המערבית.

הבוקר, יום שישי, כוחות הכיבוש הישראליים פצעו אזרח ועצרו אחרים בגדה המערבית.


ברמאללה, כוחות הכיבוש פרצו למרכז העיר ותקפו צעיר בתוך מאפייה, היכו אותו וגררו אותו על הקרקע, וגרמו לשברים בגופו.


כוחות הכיבוש הסתערו גם על הכפר דיר אבו משעל, ממערב לרמאללה, ועצרו את חסן עלי ראבי (בן 30) לאחר שפשטו וערכו חיפוש בבית משפחתו.


בחברון, כוחות הכיבוש הסתערו על החלק הדרומי של העיר ועצרו את האסיר המשוחרר עבדול רחמן מהדי ברקן לאחר שפשטו על ביתו וחיפשו אותו ובזזו את תכולתו. הם גם הסתערו על הכפר דיר ראזיה שמדרום ועצרו את הילד יוסף אשרף עמרו ואת האחים בשאר ומוחמד איימן עמרו.


בינתיים, כוחות הכיבוש המשיכו לסגור את הכניסות לעיירות, למחנות ולעיר חברון באמצעות שערי ברזל ותלוליות עפר, והחמירו את אמצעי האבטחה שלהם במחסומים צבאיים בעיר העתיקה ובשערים האלקטרוניים הסמוכים למסגד איברהים.


בבית לחם, כוחות הכיבוש הסתערו על אל-עובידיה ופשטו על ביתו של קוטייבה מחמוד ח'ליפה. לאחר חיפוש בביתו וביזהת תכולתו, הם מסרו לו הודעה לדווח לשירותי המודיעין שלהם.


בחברון, כוחות הכיבוש עצרו את פיראס נאצר חמדאן במהלך פשיטה על אזור טבקה, ממערב לעיירה דורה. הם גם עצרו שלושה ילדים וערכו איתם חקירות שטח.



Tags

Share your opinion

כוחות הכיבוש פוצעים אזרח ועוצרים אחרים בגדה המערבית.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.