Thu 17 Apr 2025 8:13 pm - Jerusalem Time

כלי תקשורת בעברית חושפים מה קרה בפגישה ביטחונית בתל אביב על רקע התגובה המתקרבת של חמאס להצעת הפסקת האש.

בערוץ 10 הישראלי דווח כי פגישה ביטחונית שהתקיימה ביום חמישי לדיון בהתרת סיוע הומניטרי לרצועת עזה באמצעות ארגוני חברה אזרחית נערכה ללא השתתפות ראש השב"כ.


בערוץ ציינו כי הערכות ביטחוניות מצביעות על כך שחמאס יגיב בשלילה להצעה הישראלית החדשה, תוך ציפיות שהתנועה תגיש לה תיקונים מהותיים.


בהתפתחות קשורה, סוכנות הידיעות הצרפתית ציטטה שני מקורות פלסטינים מיודעים - אחד מהם מחמאס - שאמרו כי ההתייעצויות של התנועה בנוגע להצעת הפסקת האש שהציג הכיבוש הישראלי "מתקרבות להשלמה", על רקע הציפייה להכרזה על תגובה סופית.


שני המקורות אישרו כי התגובה תישלח למתווכים מיד לאחר סיום ההתייעצויות, אולי כבר מאוחר יותר ביום חמישי, מה שיפתח את הדלת לשלב מכריע במשא ומתן להפסקת האש.

Tags

Share your opinion

כלי תקשורת בעברית חושפים מה קרה בפגישה ביטחונית בתל אביב על רקע התגובה המתקרבת של חמאס להצעת הפסקת האש.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.