Tue 18 Feb 2025 11:44 am - Jerusalem Time

כיבוש סוגר את בית הספר של אונר"א בירושלים הכבושה

היום, שלישי, סגרו רשויות הכיבוש הישראליות בית ספר המזוהה עם סוכנות הסעד והעבודות של האו"ם לפליטים פלסטינים (אונר"א) בעיר הכבושה ירושלים.


נפת ירושלים דיווחה כי כוח כיבוש הסתער על בית הספר היסודי לבנים ירושלים, המזוהה עם אונר"א, בשכונת ואדי אל-ג'וז בירושלים, ואילץ את צוותו לסגור את שעריו לאחר פינוי התלמידים ממנו.


אתמול, יום שני, הוציא ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, צו ליישם לאלתר את החוקים הקשורים לאיסור על סוכנות הסעד והעבודה של האו"ם לפליטים פלסטיניים.


ב-28 באוקטובר 2024 העבירה הכנסת ישראל שני חוקים ברוב קולות, כאשר הראשון בהם אוסר על פעילות אונר"א ב"אזורים הכפופים לריבונות ישראלית", ואילו השני אוסר על כל מגע עם הסוכנות.

Tags

Share your opinion

כיבוש סוגר את בית הספר של אונר"א בירושלים הכבושה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.