Wed 25 Dec 2024 8:16 am - Jerusalem Time

כוחות הכיבוש פצעו 4 אזרחים ועצרו אחרים בגדה המערבית

עם עלות השחר ביום רביעי, כוחות הכיבוש הישראלי פצעו 4 אזרחים ועצרו אחרים בגדה המערבית.


בטובאס דיווחו מקורות בסהר האדום כי שני אזרחים נפצעו כתוצאה מהפצצה שביצע הכיבוש ממזל"ט בעיירה טמון, שם נלקחו לבית החולים.


בטול כרם עצרו כוחות הכיבוש את הצעיר מוחמד פתח בדראן (בן 22) מביתו בעיירה דיר אל-גוסון, ביודעו כי מדובר בעציר לשעבר.


בשכם הסתערו כוחות הכיבוש על העיר ופשטו על בניין מגורים בשכונת רפידיה ועל מספר בתים בהר הצפוני, ערכו בהם חיפוש ועסקו בתכולתם ועצרו שלושה צעירים: מחמוד מראי, פאדי מארי ו סעיד מאריי.


עימותים פרצו גם לאחר שהכיבוש הסתער על אזור האקדמיה, במהלכם ירו חיילי הכיבוש כדורים חיים ופצעו שני אזרחים בכדורים באזור הירכיים.

הם פונו לטיפול בבית החולים.


בינתיים, כוחות הכיבוש, מלווים בדחפור צבאי, הסתערו על מחנה בלאטה, והדחפור החל להשחית את הרחובות והתשתיות ברחוב השוק, בתוך המחנה.


חיילי הכיבוש פשטו על בית, ערכו בו חיפוש, זרעו הרס ועצרו את הצעיר מחמוד אבו מוסלם (בן 19).

Tags

Share your opinion

כוחות הכיבוש פצעו 4 אזרחים ועצרו אחרים בגדה המערבית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.