Fri 20 Sep 2024 7:18 pm - Jerusalem Time

משרד הבריאות מודיע על הגעת שיירת משאיות תרופות וחומרים מתכלים רפואיים לרצועת עזה

היום, שישי, הודיע משרד הבריאות על הגעתן של חמש משאיות של תרופות וציוד רפואי למחסני המשרד בנפות הדרום, במסגרת שיירה שנשלחה שלשום, יום רביעי, ממחסני המשרד המרכזיים בשכם. .

שר הבריאות מג'ד אבו רמדאן הצהיר כי המשרד הצליח, לראשונה מאז תחילת התוקפנות, ובתיאום עם ארגון הבריאות העולמי, לשלוח תרופות ישירות מהמחסנים המרכזיים שלו בשכם לרצועת עזה, והוסיף כי. חמש משאיות נוספות יישלחו במהלך הימים הקרובים.

הוא הדגיש כי המשאיות שהגיעו יחולקו לבתי החולים של משרד הבריאות ברצועת עזה, על מנת לתת מענה לצרכי החירום הרפואיים של החולים והפצועים בנפות הדרום.

אבו רמדאן ציין כי משרד הבריאות עושה מאמצים יוצאי דופן מסביב לשעון עם כל שותפי הבריאות הבינלאומיים כדי לענות על הצרכים של מגזר הבריאות במחוזות הדרום, בהדרכת הנשיא אבו מאזן והנחיות ראש הממשלה מוחמד מוסטפא.

הוא הוסיף, "המשאיות מכילות תרופות וחומרים מתכלים רפואיים המיועדים למחלקות מיון וחדרי ניתוח, בנוסף לאנטיביוטיקה, חומרים רפואיים מיוחדים לדיאליזה ואספקה רפואית נוספת".

Tags

Share your opinion

משרד הבריאות מודיע על הגעת שיירת משאיות תרופות וחומרים מתכלים רפואיים לרצועת עזה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.