Wed 28 Aug 2024 6:41 pm - Jerusalem Time

הכיבוש מאלץ ירושלמי להרוס את ביתו מדרום לירושלים

היום, רביעי, אילצו רשויות הכיבוש הישראלי אזרח ירושלמי להרוס את ביתו, בשכונת ואדי קדום בעיירה סילוואן, מדרום למסגד אל-אקצא המבורך, בירושלים הכבושה.


כוחות הכיבוש אילצו את האזרח להרוס את ביתו בעצמו, והודיעו לו על צו ההריסה ב-18 לחודש.


הוא הוסיף כי 14 בני אדם מתגוררים בבית מאז 2010, וכי רשויות הכיבוש כפו עליו לשלם קנסות בשלבים בסך 120 אלף שקלים.


ראוי לציין כי שלטונות הכיבוש מאלצים אזרחים פלסטינים, במיוחד בעיר הכבושה ירושלים, להרוס את בתיהם בעצמם בתואנה של חוסר אישור, כדי להימנע מהסכומים המופקעים שהם מטילים עליהם אם המנגנונים שלהם ייצאו לפועל. תהליך ההריסה.


עיריית הכיבוש בירושלים מסרבת להעניק לפלסטינים היתרי בנייה, והורסת או מאלצת אותם להרוס את בתיהם, בצעד הסותר חוקים בינלאומיים והומניטריים המבטיחים את הזכות לדיור, כחלק מהפרקטיקות השיטתיות של עקירת פלסטינים בכוח. בתמורה להרחבת היישובים בעיר ובסביבתה.

Tags

Share your opinion

הכיבוש מאלץ ירושלמי להרוס את ביתו מדרום לירושלים

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.