Mon 13 May 2024 9:07 pm - Jerusalem Time

גוטרש מביע את עצבותו על הריגת עובד האו"ם

ביום שני הביע מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרס את עצבותו "העמוקה" על הריגת עובד ופציעה של עובד אחר על ידי כדורים ישראלים שפגעו ברכב של האו"ם בעיר רפיח, דרומית לרצועת עזה.


פרחאן חאק, סגן דובר האו"ם, אמר במסיבת עיתונאים כי המזכ"ל היה עצוב עמוקות כשנודע לו על הריגת עובד במחלקת הבטיחות והביטחון של האו"ם ופציעתה של עובדת אחרת כעובדת. תוצאה של תקיפה ישראלית על רכבם של האו"ם בזמן שהם פנו היום בבוקר לבית החולים האירופי ברפיח.


מוקדם יותר ביום שני דיווחו מקורות רפואיים בבית החולים האירופי בעזה בעיר חאן יונס, דרומית לרצועת עזה, לכתב אנדולו כי גופותיהם של נהג זר ואישה זרה פצועה (לא ידועה אזרחותן), שעבדו. עבור ארגון הבריאות העולמי, הגיעו לאחר שהצבא הישראלי פתח באש על מכוניתם מזרחית לרפיח.


עדי ראייה הסבירו כי ההרוג עבד כנהג במכונית שנועדה לירי של הצבא הישראלי.


Tags

Share your opinion

גוטרש מביע את עצבותו על הריגת עובד האו"ם

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.