Wed 01 May 2024 2:18 pm - Jerusalem Time

הכיבוש מעביר את אחותו של הנייה למעצר בית

היום, יום רביעי, שחרר בית משפט השלום בבאר שבע את סבח עבד אל סלאם הנייה (בן 57) מהכפר תל אל-סבא שבאזור הנגב שבפנים הכבוש.


בית המשפט הפנה את הנייה, אחותו של ראש הלשכה המדינית של חמאס, איסמעיל הנייה, למעצר בית בתנאים מגבילים, עד לסיום ההליכים השיפוטיים נגדה.


הפרקליטות הגישה לבית משפט השלום בבאר שבע ביום ראשון, 21 באפריל 2024, כתב אישום נגד סבח הנייה, המאשימה אותה ב"קשר עם ארגון טרור והסתה".


הפרקליטות טענה בכתב האישום כי "ב-9 באוקטובר 2023 שלחה סבח הנייה עשרות הודעות, לרבות לאחיה, הודעות וואטסאפ הכוללות דברי שבח, הזדהות ועידוד למעשי חמאס שהתרחשו ב-7 באוקטובר. ”


הפרקליטות טענה כי "למחרת, גם לאחר מספר ימים, שלחה הנאשמת הודעה נוספת בקבוצות הוואטסאפ שבהן היא חברה: מי שיוכל לשלוח את התפילה הזו לכל השמות הנוכחים איתך, תהיה לו השפעה רבה. בהשמדת האויב תפילה זו היא לפעם אחת, הפרד אותם והפריד ביניהם." עם גופותיהם ויקח אותם לקחת כמה שיותר... אלוהים, מנה אותם במספר והרג אותם ואל תעזוב איש מהם, אלוהים, אלוהים, עשה שחיטתם והרחיק את רעתם מאיתנו. , הו אלוהים... וברכות ה' על מוחמד ועל אומת מוחמד".


משטרת ישראל ושב"כ עצרו את הנייה עם עלות השחר ביום שני, 1 באפריל 2024, לאחר שכוחות גדולים הסתערו על ביתה ביישוב טל סבא במרחב הנגב בדרום הארץ בחשד ל" תקשורת עם פעילי חמאס והזדהות עם ארגון הטרור והסתה לפעולת טרור נגד ישראל".

Tags

Share your opinion

הכיבוש מעביר את אחותו של הנייה למעצר בית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.