Fri 12 Apr 2024 5:05 pm - Jerusalem Time

צ'ארלס בראון: אנו עושים מאמצים להימנע ממלחמה בין טהראן לתל אביב

יו"ר המטות המשולבים של ארה"ב, סגן גנרל צ'רלס בראון, אמר ל-CBS כי אמריקה עושה מאמצים לנסות להימנע ממלחמה בין איראן לכיבוש הישראלי, בנוסף להגנה על הכוחות האמריקאיים באזור.


הצהרותיו של בראון הגיעו יחד עם בלומברג שאמר כי ישראל נערכת למתקפה איראנית אפשרית, ישירות או באמצעות סוכניה, בתוך 48 השעות הקרובות.


בלומברג גם ציינו כי ארה"ב מכינה את הגנתה ומעבירה ציוד צבאי נוסף לאזור, מה שמצביע על כך שהתקיפה הפוטנציאלית עשויה להתבצע באמצעות מל"טים וטילים על מטרות ממשלתיות ועלולה להוביל למלחמה אזורית מקיפה.


בהצהרות קודמות איים שר החוץ של הכיבוש הישראלי, ישראל כץ, על איראן במקרה של תקיפה של הישות הכובשת מטהראן.


שר החוץ של הכיבוש אמר: "אם איראן תתקוף את ישראל משטחה, נגיב ונתקוף את איראן".


כלי תקשורת בעברית מסרו כי צבא הכיבוש הישראלי אסר על חבריו לנסוע לחו"ל ללא רשות.


כלי התקשורת דיווחו כי האיסור הגיע כחלק מהיערכות הכיבוש לתגובה איראנית אפשרית לתקיפה הישראלית על הקונסוליה האיראנית בדמשק בתחילת החודש.

Tags

Share your opinion

צ'ארלס בראון: אנו עושים מאמצים להימנע ממלחמה בין טהראן לתל אביב

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.