Sat 09 Mar 2024 8:59 am - Jerusalem Time

ביום ה-155 למלחמה: עשרות הרוגים ופצועים בהפצצות ישראליות על עזה


עשרות קדושים, רובם ילדים ונשים, נרצחו, ואחרים נפצעו, באזורים שונים של רצועת עזה, אשר עדה להפצצות אלימות, באוויר, ביבשה ובים, זה היום ה-155 ברציפות.


מקורות רפואיים דיווחו כי שישה אזרחים נרצחו עם שחר היום, שבת, בהפגזה ארטילרית של הכיבוש על מספר בתים בשכונת אל-זייתון בעיר עזה.


שלושה ילדים נרצחו גם במתחם הרפואי אל-שיפא בעיר עזה עקב תת-תזונה ורעב, מה שמעלה את מניין ההרוגים ממדיניות הרעב שנוהגת הכיבוש מאז תחילת התוקפנות ל-23.


בג'בליה, מצפון לרצועת עזה, נהרגו 9 אזרחים, בהם ילדים, בהפגזות ארטילריות שתקפו בתי אזרחים.


חמישה אזרחים נרצחו בהפגזה ארטילרית שפקדה את העיר דיר אל-בלח ובפאתי מחנה נוסייראת, במרכז רצועת עזה, והם הועברו לבית החולים חללי אל-אקצא.


בחאן יונס, דרומית לרצועת עזה, נרצחו מאמש ועד אור הבוקר היום 23 אזרחים, בהם ילדים ונשים, בסדרת פשיטות שכוונו למספר בתים של אזרחים.


במספר אינסופי, מספר ההרוגים מאז תחילת התוקפנות ברצועת עזה, ב-7 באוקטובר האחרון, עלה ליותר מ-30,800 חללים, רובם ילדים ונשים, ול-72,298 פצועים, ואלפי פצועים. הקורבנות עדיין נמצאים מתחת להריסות ובכבישים, היכן שנמנע... הכיבוש מאלץ אמבולנס וצוותי הגנה אזרחית להגיע אליהם.


Tags

Share your opinion

ביום ה-155 למלחמה: עשרות הרוגים ופצועים בהפצצות ישראליות על עזה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.