الأحد 10 ديسمبر 2023 12:08 مساءً - بتوقيت القدس

שביתה כללית ביום שני כחלק מתנועה עולמית לדחיית המלחמה בעזה

הכוחות הלאומיים והאסלאמים ברמאללה ונפת אל-בירה הודיעו כי מחר, יום שני, היא שביתה מקיפה לכל היבטי החיים, כחלק מתנועה עולמית לקריאת שביתה ברחבי העולם, לדרוש את הפסקת התוקפנות. נגד רצועת עזה, ובסולידריות עם העם הפלסטיני שלנו.


בהודעה שפרסמו הכוחות קראו לאנשים לצאת לרחובות ולכיכרות של ערים, כפרים ומחנות, להביע את אחדות הדם והגורל וניצחון לחפים מפשע חסרי הגנה, ולשלוח מסר ל- העולם שהעם שלנו יעמוד איתן נגד ניסיונות עקירה ועקירה, ושהמאבק הלגיטימי שלנו יימשך עד להשגת חופש ועצמאות.


היא הוסיפה כי עמי העולם כולו יתאחדו מול אי הצדק, הרצח והגזענות הנהוגה על ידי המדינה הכובשת, וינצחו על דמם של ילדים, נשים וקשישים, קורבנות הטרור המאורגן של המדינה ומלחמת הכיבוש. פשעים.


היא ציינה כי העולם דוחה את תמיכתה המלאה של ארצות הברית במדינה הכובשת במלחמתה בילדינו ובעמנו, ודוחה את ה"ווטו" שלא הצליח להעביר החלטה במועצת הביטחון להפסקת אש בעזה.


הכוחות הסבירו כי השביתה היא מסר של העמים החיים לעמוד לצד עמנו וזכויותיהם הלגיטימיות לשיבה, להגדרה עצמית ולעצמאות לאומית מלאה במדינתם הריבונית המלאה עם ירושלים כבירתה.


מאז השביעי באוקטובר האחרון, כוחות ישראליים פתחו בתוקפנות מקיפה נגד עמנו ברצועת עזה ובגדה המערבית, והביאה ליותר מ-17,674 חללים וכ-49,300 פצועים, רובם ילדים, קשישים ונשים. באגרה אינסופית.

دلالات

شارك برأيك

שביתה כללית ביום שני כחלק מתנועה עולמית לדחיית המלחמה בעזה

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.